Skip to content

Annan perheen koti on esteettinen ja täynnä kiinnostavia yksityiskohtia

9.11.2023

Somevaikuttaja Annan perheen rennon skandinaavinen koti on täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Anna rakastaa esteettistä ja rauhallista ympäristöä, mutta on lasten myötä oppinut ottamaan rennosti – pääasia, että kotona kaikilla on hyvä olla. Kurkkaa Annan inspiroivaan kotiin.

Somevaikuttaja Anna / by.anna.b istuu kotimaisen Havu-senkin päällä.

Somevaikuttaja Anna / @by.anna.b asuu perheensä kanssa Vantaalla 2016 rakennetussa 114 neliöisessä kerrostaloasunnossa.

– Meidän kotona asuu kuusihenkinen perhe eli minä, mieheni ja neljä lasta. Olemme kaikki koti-ihmisiä, ja meille on tärkeää, että kotona on hyvä olla.

Mitä kotisi kertoo sinusta ja perheestäsi?

Annan lapsia lastenhuoneessa.

Meidän kodissa näkyy rakkaus perhettä kohtaan. Jokaiselle on oma soppi, lasten elämä näkyy kaikkialla kodissa. Rakastamme mieheni kanssa esteettistä ja rauhallista ympäristöä, mutta lasten kanssa on oppinut ottamaan rennosti – pääasia, että kaikilla on hyvä olla.

Miten kuvailisit kotinne tyyliä?

Somevaikuttaja Annan koti.

Kotimme on rennon skandinaavinen. Pidän rennosta pohjoismaalaisesta sisustustyylistä, joka on toisaalta eleetön ja toisaalta täynnä taidetta ja kiinnostavia yksityiskohtia.

Mistä saat inspiraatiota kodin sisustukseen?

Saan inspiraatiota ulkomaisista sisustuslehdistä ja menneitä vuosikymmeniä henkivistä kodeista. Eteenkin 60- ja 70-lukujen tyyli inspiroi. Koko kodin ei tarvitse olla tiettyä tyyliä, kerroksellisuus on kiinnostavaa.

Oletteko remontoineet kotianne?

Olemme tehneet kotiimme pientä pintaremonttia, mutta emme mitään kovin suurta. Kotimme on uudehko, joten isojen muutosten tekeminen ei ole tuntunut järkevältä. Toisaalta emme päässeet aikanaan vaikuttamaan asunnon materiaalivalintoihin, joten olemme halunneet vuosien aikana tuoda pikku hiljaa omaa persoonaamme myös kodin kiintokalusteisiin.

Miten päädyitte juuri näihin tuotevalintoihin? Mikä on teille tärkeintä tuotteiden valinnassa?

Havu senkki, joka on maalattu samalla vihertävän beigellä sävyllä kuin seinä.
Kuvassa puuvalmis Havu-senkki, jonka Anna käsitteli samalla sävyllä seinän kanssa

Veken tuotteissa suosin tyylin lisäksi erityisesti kotimaisuutta. On ihanaa, että edelleen osa tuotteista valmistetaan Suomessa. Valitsin suosikkilistalle sellaisia tuotteita, joita meillä on kotona ja jotka olemme todenneet loistaviksi, ja lisäksi tuotteita, josta vielä haaveilen.

Mikä on lempipaikka kodissanne?

Annan kodin makuusoppi.

Lempipaikkani on meidän makuusoppemme olohuoneen ja keittiön kyljessä. Se on erotettu muista tiloista lasiseinillä. Sinne voi mennä matalalla kynnyksellä köllöttelemään!


Tutustu Annan ja muiden suosittujen vaikuttajien valitsemiin suosikkituotteisiin Vaikuttajien suosikit -sivulla


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel