Skip to content

Japandi-tyyli joulusisustuksessa

26.10.2023

On aika pukea koti jouluiseen juhla-asuun. Perinteinen joulutyyli tonttuineen ja kuusineen on aina varma valinta, mutta myös muita ihania vaihtoehtoja löytyy! Kokosimme sinulle vinkkejä hieman hillitympään ja seesteisempään japandi -tyyliseen joulusisustukseen, lue ja inspiroidu!

Japandi-tyyli olohuoneen joulusisustuksessa.

Japanilaisen ja skandinaavisen muotokielen yhdistävä japandi -tyylinen joulusisustus sopii sinulle, jos pidät minimalistisesta, mutta rennosta ja käytännöllisestä tyylistä. Sisustuksessa rakastat harmoniaa ja niukkuutta, mukavuudesta tinkimättä.

Japandi-tyyli olohuoneen joulusisustuksessa.

Harmoniaa, rauhaa ja käytännöllisyyttä

Japandi joulusisustuksessa pääroolia näyttelevät harmonia, rauha ja käytännöllisyys. Luonto, aidot materiaalit, puu ja yksityiskohdat ovat tärkeitä elementtejä. Pyri myös värivalinnoissa luonnollisuuteen ja tasapainoon. Yhdistele tummia ja vaaleita sävyjä niin, että lopputuloksena on yhteensopiva kokonaisuus.

Luota myös joulukoristeissa selkeyteen, käytännöllisyyteen ja harmoniaan. Luo joulutunnelmaa kotiin esimerkiksi paperitähdillä, kynttilöillä ja lyhdyillä. Tuo pehmeyttä sisustukseen kokonaisuuteen sopivilla matoilla, torkkupeitoilla ja koristetyynyillä.

Jopulukoristeet.
Valikoimamme Paperipallot (3kpl) ovat näyttävä, mutta hillitty valinta japandi-tyyliin. Valitse koristeisiin eri värejä ja muotoja, kuitenkin niin, että kokonaisuus on tasapainoinen.
Japandi-tyyli olohuoneen joulusisustuksessa.
Kaunis männyn oksa vaasissa tuo kotiisi joulutunnelmaa suoraan luonnosta. House Nordic Vibo vaasi ja House Nordic Fondo kynttilänjalka ovat muotokieleltään selkeitä ja mielenkiintoisia.

Vaalea ja selkeälinjainen Lampi -sohva on hyvä pohja japandi tyylin rakentamiselle olohuoneeseen. Tumma Rowico Grafton -sohvapöytä tuo tilaan kontrastia ja ripauksen Japania. Aloita joulusisustaminen lisäämällä kotiisi vähän kerrallaan elementtejä, kuten lyhtyjä ja paperitähtiä. Lisää juhlan tuntua joulun lähetessä.

Japandi-tyyli olohuoneen joulusisustuksessa.
Jos et syty perinteisestä joulukuusesta, ripusta koristeita vaikka aitoon luonnon oksaan. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


Sisustusterveisin, Tanja


 

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel