Hyppää pääsisältöön
Jouluiset sisustusideat

Jouluiset sisustusideat

Joulu odottelee jo ihan kulman takana, joten nyt on hyvä hetki alkaa valmistaa kotia joulutunnelmaan. Kaipaatko modernia joulukotia, jossa hallitsevat tummat sävyt, graafisuus ja minimalistisuus? Vai haluatko mieluummin nähdä ympärilläsi runsautta ja boheemisuutta? Ehkä joulukodissasi pitäisi näkyä japandin käytännöllisyys, seesteisyys, luonto ja luonnonmateriaalit? Vai miellyttääkö eniten vaaleista sävyistä kasattu sisustuskokonaisuus? Kokosimme tähän jouluiset sisustusideat eri sisustustyylien mukaisesti. Tutustu moderniin, boheemiin, japandiin ja vaaleaan joulusisustustyyliin, inspiroidu ja hanki tuotteet oman kotisi joulusisustukseen!

Inspiraatiota joulusisustukseen

Miljöökuva modernista joulusisustuksesta olohuoneessa

Modernin kodin joulusisustus

Modernin kodin joulusisustus rakentuu selkeistä linjoista, graafisista kuvioista, metallisista yksityiskohdista sekä pelkistetystä sisustuksesta joulunakin. Värimaailmassa pääosassa ovat musta, harmaa, valkoinen ja tehosteena vihreä. Tärkeintä on, että värimaailma sointuu hyvin yhteen. Luota modernina sisustajana pelkistettyihin, selkeälinjaisiin huonekaluihin ja valaisimiin joulunakin. Pidä jouluvalojen ja -koristeiden määrä hillittynä. Tuo tarvittava jouluinen tunnelma paperitähdillä ja joulukuusella. Modernin kodin joulusisustus sopii sinulle, jos haluat kotiisi selkeyttä, tummahkoja, yhteensopivia värejä ja minimalismia.

Lue lisää modernista joulusisustuksesta blogissamme.

Miljöökuva boheemista joulusisustuksesta olohuoneessa

Bohoa joulusisustukseen

Boheemissa joulukodissa nautitaan maanläheisistä värisävyistä ja materiaaleista sekä runsaasta ja kerroksellisesta sisustuksesta. Valitse boheemina sisustajana luonnonmateriaaleista valmistettuja valaisimia. Laita sohvalle runsaasti erilaisia koristetyynyjä ja taljoja, joiden sekaan on mukava istahtaa nauttimaan joulurauhasta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Lisää bohoa tunnelmaa joulusisustukseen aidoilla materiaaleilla, kuten puulla, rottingilla ja villalla sekä matoissa olevilla tupsuilla ja hapsuilla. Luo joulutunnelmaa myös värimaailmaan sopivilla kynttilöillä. Valitse boheemi joulusisustus, jos rakastat maanläheisiä, neutraaleja värejä sekä runsasta, mutta harkittua sisustustyyliä.

Katso lisää vinkkejä boheemiin joulusisustukseen blogissamme.

Miljöökuva japandista joulusisustuksesta olohuoneessa

Japandi joulusisustuksessa

Japandi joulusisustuksessa pääroolia näyttelevät harmonia, rauha ja käytännöllisyys. Pidä sisustus minimalistisena ja seesteisenä. Luonto, aidot materiaalit, puu ja yksityiskohdat ovat tärkeitä. Pyri värimaailmassakin luonnollisuuteen ja tasapainoon. Yhdistele tummia ja vaaleita sävyjä niin, että lopputuloksena on yhteensopiva, seesteinen kokonaisuus. Luota japandi joulusisustajana joulukoristeissakin minimalistisuuteen, käytännöllisyyteen ja harmoniaan. Luo joulutunnelmaa esimerkiksi paperitähdillä, kynttilöillä ja lyhdyillä. Tuo pehmeyttä sisustukseen matoista, torkkupeitoista ja koristetyynyistä, jotka sopivat kokonaisuuteen. Japandi on sinun joulusisustustyylisi, jos arvostat niukkaa, selkeää ja käytännöllistä tyyliä maustettuna puulla ja luonnonmateriaaleilla sekä yksityiskohdilla.

Tutustu lisää japandi-tyyliseen joulusisustukseen blogissamme.

Miljöökuva vaaleasta joulusisustuksesta olohuoneessa

Vaalea joulusisustus

    Vaaleassa joulusisustuksessa joulukoti näyttäytyy nimensä mukaisesti vaaleana: vaaleissa väreissä ja luonnonmateriaaleissa. Valitse sisustuksen keskiöön modernit ja selkeälinjaiset, mutta ajattomat huonekalut ja sisustustuotteet. Vaalea joulusisustus tuo kotiisi rauhaa ja seesteisyyttä kiireisen elämän keskelle. Lisää pientä kontrastia sisustukseen esimerkiksi huonekaluilla ja sisustustuotteilla, joiden kultaisen väriset yksityiskohdat sopivat hyvin jouluun. Tuo pehmeyttä erilaisilla koristetyynyillä, matoilla ja verhoilla. Viimeistele joulutunnelma vaaleansävyisellä joulukuusella, runsailla joulukuusen koristeilla ja latvatähdellä sekä erilaisilla kynttilöillä. Vaalea joulusisustus sopii sinulle, joka kaipaat kiireisen ajan keskelle seesteisen ja rauhoittavan kodin. Arvostat ajattomuutta ja harmoniaa.

    Tutustu vaaleaan, skandinaaviseen sisustustyyliin.

Lisää ideoita joulusisustukseen blogissamme

« Sisustusinspiraatiota

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel