Skip to content

Tiinan ja Ilkan moderni ja skandinaavinen koti

25.10.2021

Somevaikuttaja Tiina Ylikulju (@tiinayli) asuu miehensä Ilkan, sekä 7 lapsen kanssa vuonna 2012 rakennetussa 126 neliön omakotitalossa Jyväskylässä. Tiina inspiroituu ympärilläni olevista kauniista asioista ja valitsee kotiinsa käytännöllisiä ja laadukkaita tuotteita.


Kerrotko kotinne tyylistä?

“Kotimme tyyli on moderni ja skandinaavinen. Vaalean ja yksinkertaiseen sisustukseen on tuotu lämpöä ja eloa puun ja beigen sävyillä, sekä tarkoin harkituilla yksityiskohdilla.”

Tiinan keittiö
Pihka kukkateline kerää sisuksiinsa kukkien lisäksi kätevästi myös esimerkiksi keittiötarvikkeita.

Mistä saat inspiraatiota kodin sisustukseen?

“Suurin inspiraation lähde on Instagramissa olevat kauniit kuvat. Inspiroidun yleisesti kaikista ympärilläni olevista kauniista asioista. Kauppareissulla, retkellä, ystävän kodissa, juhlissa ja käytännössä missä tahansa!”

Tiinan työpiste

 

Bloomingville Sanna kaappi on tyylikäs valinta monenlaiseen säilytystarpeeseen. Luonnonläheiset rottinki ja puu tuovat sisustukseen lämpöä.

Oletteko remontoineet kotianne?

“Olemme tehneet kotiin pientä pintaremonttia ja uutta ilmettä tapetoimalla ja maalamalla seiniä. Vanhempien makuuhuoneeseen toteutimme koivupanelista kalanruotoseinän. Vaihdamme usein myös seiniin kiinnitettyjen hyllyjen ja kalusteiden paikkoja.”

Makuuhuoneen tekstiilit

 

Anno Ree pussilakanasetti, jonka trikookangas tuntuu ihanan pehmeältä iholla. Pussilakasetti on valmistettu kierrätyspuuvillasta.

Miten päädyitte juuri näihin tuotevalintoihin?

“Tuotteet miellyttävät silmää ja koen, että kaikki tuotteet sopisivat erittäin hyvin meille. Annan painoarvoa myös sille, että tuotteet vaikuttavat käytännöllisiltä ja laadukkailta.”

Pyykkiteline sisustuksessa

 

Hübsch pyykkiteline, jota ei tarvitse piilotella!
Tiinan terassin sisustus

 

Long sohvaryhmä on siro ja helppohoitoinen valinta terassille.
Tiinan pihakeinu

 

Hillerstorp Marstrand pihakeinussa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin

Mikä on teille tärkeintä tuotteiden valinnassa?

“Mietin aina sitä, että kestääkö tuote aikaa. Miellyttääkö tuote varmasti pitkään ja sopiiko se moneen paikkaan kodissamme. Kauniin ulkonäön lisäksi käytännöllisyys ja laatu ovat tärkeitä tuotteiden valinnassa. Kotimme on tällä hetkellä perheen kokoon nähden melko pieni, ja siksi myös tilankäyttö vaikuttaa vahvasti hankintoihin. Meillä on esimerkiksi kaikkien sänkyjen alla sängynaluslaatikot tuomassa lisää säilytystilaa.”

Tiinan lastenhuone

 

Viviano pieni kerrossänky on ajaton ja tyylikäs valinta lastenhuoneeseen. Viviano vuodevaatelaatikko on pienen tilan pelastus. Se kätkee sisäänsä runsaasti niin leluja, piirustuksia, kuin vaikkapa vaatteita.

Mikä on lempipaikka kodissanne?

“Olohuone. Se on keskellä taloa ja sieltä näkee ja kuulee hyvin mitä muut touhuavat. Lapsetkin viihtyvät paljon sohvalla. Olohuoneen ikkunoissa on myös kaunis ja rauhoittava metsänäkymä.”

Tiinan olohuoneen sisustus

 

Hübsch kukkalaatikkoon pujahtaa helposti myös lehdet ja kirjat.

Tutustu Tiinan ja muiden suosittujen vaikuttajien valitsemiin suosikkituotteisiin Vaikuttajien suosikit -sivulla >>


Sisustusterveisin, Tanja


 

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys