Skip to content

Juontaja Suvi Hartlin ihastui Veken mäntyiseen Taimi-sarjaan

11.10.2023

Juontaja Suvi Hartlin kaipasi kotiinsa uutta TV-tasoa ja sohvapöytää. Kotimaisesta männystä valmistettu Taimi-sarja vastasi Suvin toiveisiin laadukkaita, skandinaaviseen tyyliin sopivista vaihtoehdoista. Taimi kalusteet sopivatkin täydellisesti Suvin olohuoneeseen. Katso ja ihastu.

Juontaja Suvi Hartlin olohuoneessa valitsemansa Taimi sohvapöydän kanssa.

Suvi kuvailee sisustustyyliään skandinaaviseksi bohotyyliksi, jossa maanläheiset sävyt hallitsevat.

– Tykkään luonnollisista materiaaleista ja maadoittavista, pehmeistä värisävyistä. En halua kotiini mitään liian räväkkää. 

Olohuoneen kalustukseen hän toivoi tv-tasoa ja sohvapöytää, jotka istuisivat hyvin olemassa olevien elementtien kanssa, ja jotka miellyttäisivät sekä Suvin omaa että hänen tyttärensä silmää.

Tutustu Veken tv-tasoihin ja sohvapöytiin

Juontaja Suvi Hartlin ja Veken Taimi sohvapöytä.

Tällä kertaa valinnat osuivat Veken Taimi-sarjaan, joka on syntynyt sisustusharrastaja Linda Viipurin ja Veken yhteistyönä. Taimi-sarjan tuotteet valmistetaan Lapissa Ranualla sertifioidusta pohjoisen männystä. 

– Rakastan suomalaisen männyn sävyä, luonnollinen puu on ajatonta. Lisäksi haluan valita kotimaista aina kun se on mahdollista, Suvi toteaa. 

Tutustu kotimaiseen Taimi-sarjaan

Kätevästi säilytystilaa ja mukavaa jykevyyttä

Taimi tv-tasossa on runsaasti säilytystilaa esimerkiksi kirjoille ja pelikoneille.
Juontaja Suvi Hartlin sytyttää kynttilää Taimi tv-tason päälle.

Suvin valitsemassa hiekansävyisessä Taimi tv-tasossa häntä miellytti paitsi sen ulkonäkö myös kätevyys. Tasoon saa hyvin piiloon esimerkiksi elektroniikan, ja ponnahdussaranoiden ansiosta ei tarvita edes vetimiä. 

Tutustu Taimi tv-tasoon

Veken mäntyinen Taimi tv-taso hiekan sävyssä Suvi Hartlinin olohuoneessa.

Sohvapöytää varten Suvi valitsi Taimi-sarjan hiekansävyisen sohvapöydän kannen ja jalat. Erityisen paljon Suvi pitää pöytätason jykevyydestä ja laadukkuudesta.

– Uusia kalusteita ei ole tarkoitus ostaa joka vuosi, nämä kestävät käytössä. 

Tutustu Taimi-sohvapöytään

Taimi sohvapöydässä näkyy männyn kuviot upeasti. Sohvapöydän jalka on näyttävä rima-jalka.

Veken verkkokauppa on ehtinyt tulla Suville tutuksi jo aiemmin, ja hänen mukaansa tuotteiden löytäminen verkkosivuilta on aina mukavan helppoa. Kuvaustekstit ja kuvat vastaavat hyvin toimitettuja tuotteita.  

– Lisäksi tuotteet tuodaan todella nopeasti, muutamassa päivässä, kotiovelle saakka ja hyvin pakattuna ilman kolhuja, hän toteaa. 

Jos verkkokaupan sijaan haluat nähdä tuotteet tosielämässä, Vekellä on myös myymälät Vantaan Porttipuistossa, Tampereen Lielahdessa, Raision Itäniityntiellä, Oulun Sisustajantorilla sekä Rovaniemen Eteläkeskuksessa.

Sinua voisi myös kiinnostaa:


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel