Skip to content

Umbra – nokkelia ja kauniita sisustustuotteita arkeen 

29.8.2023

Esittelyssä Veken kuukauden brändi: Umbra

SYYSKUUN AJAN kaikki Umbra-tuotteet -20 %
*ei koske Aina edulliset -tuotteita

Yhteistyökumppanimme Umbra on kansainvälinen sisustusbrändi, joka on perustettu vuonna 1979 Kanadassa. Umbran tarina syntyi rakkaudesta yksilölliseen suunnitteluun ja halusta luoda kauniita esineitä jokaiseen kotiin.

Tänä päivänä Umbra on tunnettu oivaltavien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Vekellä on myynnissä laaja valikoima Umbran tuotteita nokkelista sisustustuotteista kauniisiin säilytysratkaisuihin, peileihin ja huonekaluihin.


Käytännöllistä tyylikkyyttä jokaiseen kotiin

Umbran missio on tarjota omaperäisiä tuotteita, jotka vahvistavat kotisi persoonallisuutta. Umbra tekee yhteistyötä monien nuorten suunnittelijoiden kanssa, mikä tuo tuotteisiin raikasta ja modernia ilmettä. Inspiraatiota haetaan maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja. 

Kolmesta erilisestä peilistä koostuva Hubba Pebble -peilisetti tuo leikkisyyttä seinälle.
Kolmesta erilisestä peilistä koostuva Hubba Pebble -peilisetti tuo leikkisyyttä seinille.

– Käytännöllinen, kaunis ja oivaltava design on Umbran ytimessä. Samalla haluamme, että tuotteemme ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja tehdään kestämään aikaa ja elämää, kertoo myyntipäällikkö Jonna Koskinen Umbralta.

Kestävä suunnittelu ja materiaalien käyttö on myös tärkeää Umbran filosofiassa. Umbra pyrkii jatkuvasti lisäämään kierrätetyn muovin,  uusiutuvan puun ja ekologisten pintakäsittelyaineiden käyttöä sekä vähentämään jätteen määrää.

Suosituimmat Umbra-tuotteet Veken verkkokaupassa

Veken yli 7000 tuotteen valikoimasta löytyy laaja valikoima Umbran tuotteita. Suosituimpia Umbran tuotteita verkkokaupassamme ovat katseen kiinnittävät omaperäiset ja hauskat tuotteet sekä tyylikkäät säilytysratkaisut.

Tyylikkään Umbra Cubiko -suihkutelineen voi kiinnittää kätevästi suihkuun tai suihkuseinään.
Tyylikkään Umbra Cubiko suihkutelineen voi kiinnittää kätevästi suihkuun tai suihkuseinään.

Umbra Cubiko suihkuteline on käytännöllisen tyylikäs säilytysratkaisu kylpyhuoneeseen tai vaikkapa saunan eteiseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa telineessä on kaksi hyllyä sekä koukkuja, joita voi siirtää tarpeen mukaan. Hyllylevyjen reikien ansiosta säilytyksessä olevista tuotteista vesi pääsee valumaan pois ja suuremmista rei’istä voi annostella shampoota. Samaan sarjaan kuuluu tyylikkäitä Umbra Cubiko suihkuhyllyjä, sekä pienessä tilassa kätevä monikäyttöinen Umbra Cubiko säilytystila peilillä. Tuotteet ovat suunnitelleet Eugenie De Loynes ja Martin Luu.

Umbra Cubico suihkuhylly on saatavana sekä mustana että valkoisena.
Umbra Cubico suihkuhylly on saatavana sekä mustana että valkoisena.

Joustavasti säädeltävä Umbra Anywhere toimii kätevänä verhotankona tai tilanjakajana kaikenlaisissa tiloissa. Tankoja voi säädellä helposti ilman työkaluja ja mitään ei tarvitse kiinnittää seinään, jolloin ratkaisu toimii erinomaisesti esimerkiksi vuokra-asunnossa. Tilaan sopivat verhot voit valita itse.

Umbra Anywhere toimii kätevänä verhotankona kuin tilanjakajana missä tahansa tilassa. Sen avulla voi näppärästi jakaa vaikkapa vuokra-asunnon tilat eri toiminnallisuuksiin.
Umbra Anywhere toimii kätevänä verhotankona kuin tilanjakajana missä tahansa tilassa. Sen avulla voi näppärästi jakaa vaikkapa vuokra-asunnon tilat eri toiminnallisuuksiin.

Umbran veikeät Buddy-hahmot ovat myös löytäneet suomalaisten sydämiin. Kolme eri asennoissa kiipeävää hahmoa toimivat näppäränä naulakkona vaikkapa eteisessä, makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa. Naulakko ilahduttaa ainutlaatuisena seinäkoristeena tyhjänäkin. Tuotesarjaan kuuluu myös mm. hylly,  talouspaperiteline, ovistoppari ja shakkilauta. Tuotteet on suunnitellut Alan Wisniewski ja ne valmistetaan kierrätetystä muovista.

Buddy-naulakot tuovat sisustukseen leikkisyyttä. Naulakkoa saa monessa eri värissä.
Buddy-naulakot tuovat sisustukseen leikkisyyttä. Naulakkoa saa monessa eri värissä.

Umbran valikoimasta löytyy useampia näyttäviä naulakkoja, jotka ovat veistoksellisen muotoilunsa ansiosta myös kauniita sisustuselementtejä. Puusta valmistetussa Umbra Picket -naulakossa on viisi taittuvaa koukkua, joita voi tarpeen mukaan kääntää alas ja ylös. Naulakko on valmistettu männystä ja sen on suunnitellut Sung Wook Park.

Tyylikäs männystä valmistettu Umbra Picket -naulakko sopii moneen tilaan.
Tyylikäs männystä valmistettu Umbra Picket -naulakko sopii moneen tilaan. Saatavana luonnonvärisenä, mustana ja ruskeana.
Veistoksellinen Umbra Sticks -naulakko ilahduttaa silmää tyhjänäkin. Saatavana mustana, valkoisena ja harmaana.
Veistoksellinen Umbra Sticks -naulakko ilahduttaa silmää tyhjänäkin. Saatavana mustana, valkoisena ja harmaana.

Roskakorikin voi olla kaunis sisustuselementti, kun sen suunnitteluun on panostettu. Taivutetusta puusta valmistettu sisustuksellinen roskakori sopii kodin kaikkiin tiloihin ja toimii hyvin myös kierrätys- tai säilytysastiana. Tuotteen on suunnitellut Henry Huang.

Roskakori voi olla näinkin sisustuksellinen. Umbra Woodrow roskakori on saatavana useissa upeissa väreissä.

Tutustu Umbran valikoimaan ja hyödynnä -20 % alennus lähes koko valikoimasta sekä erikoistarjoukset suosituimmista tuotteista. Tarjoukset voimassa 30.9.2023 asti.

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys