Hyppää pääsisältöön

Black Friday 2023

Veken Black Friday 2024 saapuu jälleen. Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon tulevista tarjouksista. Tutustu myös Black Friday - Sisustajan osto-oppaaseen. Veken Black Friday on vuoden paras hetki tehdä huonekalu- ja sisustushankinnat.

4177 tuotetta

  Black Friday 2023

  Veken Black Friday on täällä! Kaikki tarjoukset ovat voimassa verkossa ja myymälöissä 27.11. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valmistaudu vuoden hurjimpaan ostopäivään lukemalla Black Friday - Sisustajan osto-opas.

  Mikä on Black Friday?

  Black Friday eli musta perjantai on alkujaan Yhdysvalloista lähtöisin oleva kauppojen joulusesongin avauspäivä, jota vietetään kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Black Friday on viime vuosien aikana vakiintunut myös Suomessa. Päivää pidetäänkin yhtenä vuoden suurimmista ostospäivistä, jolloin myymälät tarjoavat asiakkailleen huikeita etuja. Veken tarjouksista löydät monipuolisesti huonekaluja, mattoja, valaisimia sekä sisustustuotteita jokaiseen kotiin. Hyödynnä edut myös lähestyvää joulua silmällä pitäen. Mitä vielä odotat? Klikkaa nyt sisustusostoksille!

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Milloin Black Friday on?

  Black Fridayta vietetään virallisesti 24.11.2023. Veken Black Friday starttaa jo aiemmin, jotta sinulla on enemmän aikaa tehdä harkittuja ostoksia. Black Friday on myös hyvä aika hankkia joululahjoja, superedullisesti! Tutustu siis myös Joulukauppaamme!

  Miten hyödynnän Veken Black Friday tarjoukset?

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat heti ensimmäisenä tiedon kaikista Black Friday -eduistamme. Black Fridayn aikaan on hyvä suunnata joululahjaostoksille! Hanki joululahja ystävälle, puolisolle, työntekijöille tai vaikkapa lemmikille superedulliseen hintaan! Valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen kodin sisustamiseen. Tutustu tämän hetken kampanjoihin tai kurkkaa Veken Black Friday - Sisustajan osto-opaaseen!

  Miksi ostaa Vekeltä?

  Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
  sanoma-pixel