Hyppää pääsisältöön

Black Fridayn osto-opas

Black Friday 2023 on täällä! Nyt on loistava hetki uudistaa kotia edullisesti ja tuoda väriä pimeyden keskelle. Veken Black Fridayta vietetään kaksi viikkoa 13.11-27.11 aina Cyber Mondayhin asti. Teimme sinulle Black Fridayn osto-oppaan, jonka avulla saat kaiken irti vuoden hurjimmasta shoppailuhetkestä.

1. Tilaa uutiskirjeemme ja saat kuulla tarjouksista ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon Black Friday -tarjouksista sekä muista kampanjoista. Uutiskirjeemme tarjoavat myös sisustusinspiraatiota koko vuoden ajan.

Black Friday kunniaksi arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken 500 € sisustuslahjakortin. Arvontaan osallistuvat kaikki uutiskirjeen 26.11.2023 mennessä tilanneet. 

Uudet uutiskirjeen tilaajat saavat myös -10€ seuraavasta yli 100€ ostoksesta. Uutiskirjeen tilaajana olet automaattisesti mukana kaikissa tilaajien kesken järjestettävissä tuote- ja lahjakorttiarvonnoissa.

Tilaa uutiskirjeemme

2. Löydä Veken Black Friday -tarjoukset helposti

Kaikki Black Friday -tarjoukset tulevat voimaan maanantaina 13.11 veke.fi/kampanjat/black-friday -sivulle ja tarjoukset jatkuvat aina Cyber Mondayhin 27.11 asti. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja ostaa tuotteet silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Veke.fi huonekaluliike palvelee verkossa ympäri vuorokauden ja myyjämme palvelevat sinua kaikissa kotiin ja sisustukseen liittyvissä kysymyksissä myymälöissämme Vantaalla, Raisiossa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä

Yritysmyyntimme ja asiakaspalvelumme ovat apunasi valtakunnallisesti.

Black Friday -kampanjan ensimmäisellä viikolla 13.11.-19.11. tarjoamme sinulle erityisen keskittämisedun, jonka avulla voit uudistaa kotia nyt erityisen edullisesti.

  • Kun ostat yli 1000 €:lla, saat 100 € lisäalennuksen

  • Kun ostat yli 1500 €:lla, saat 150 € lisäalennuksen

  • Kun ostat yli 2000 €:lla, saat 200 € lisäalennuksen

Nyt kannattaa siis keskittää kotiin ja sisustukseen liittyvät hankinnat ja uudistaa kotia edullisesti.  Black Friday -kampanjan toisella viikolla 20.-26.11. jaamme joka päivä 50:lle ensimmäiselle myymälässä vierailijalle jouluisen lahjan (arvo 40 €). Tervetuloa asioimaan inspiroiviin myymälöihimme Vantaalla, Raisiossa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä

3. Tutustu Black Friday -tuotteisiin ja lue arvostelut

Veken Black Friday -kampanjassa on suuri määrä tuotteita sohvista sänkyihin, mattoihin, säilytyskalusteisiin valaisimiin sekä piensisustustuotteisiin. Lisäksi löydät Veken Black Friday -kampanjasta myös upeat joulukuuset ja joulun sisustustuotteet. Luvassa on paljon edullisia löytöjä yli 7000 tuotteen valikoimasta.

Valitsemme valikoimaamme huonekaluja ja tuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää, mutta sopivat kohtuuhintaisina monen kukkarolle. Laajasta valikoimastamme löydät kotimaiset ja kansainväliset suosikkibrändit sekä omat ihanat Veke-tuotteemme, joita et saa mistään muualta.

Tutustu tuotetietoihin jo etukäteen ja varmista että tuotteet sopivat kotiisi. Tarjoamme kattavat tuotetiedot ja kuvat, joiden avulla tiedät, että tuote vastaa tarpeitasi. Tuotetietojen yhteydessä näet niin saatavuuden, toimitusajan kuin toimitustavat. Näet myös muiden kirjoittamat arvostelut tuotteesta. Verkkokaupassamme on jo 40 000 puolueetonta arvostelua, jotka auttavat juuri sinulle sopivan tuotteen löytämisessä.

Asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat apunasi kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit aina palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa. Lue lisää Palautukset ja reklamaatiot -sivulta.

Suosittelemme tutustumaan myös ennakkoon seuraaviin oppaisiin:

4. Osta vaivattomasti, hyödynnä koroton maksuaika

Tahdomme mahdollistaa suuremmatkin sisustusunelmat. Siksi tarjoamme Suomen joustavimmat maksutavat, joista löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Meillä voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, debit- ja credit -korteilla, ottaa laskun tai maksaa erissä.

Black Friday -kampanjan ajan meillä on asiakkaillemme voimassa erityinen etu: tarjoamme Svean rahoituksen 3-40 kk ilman korkoa. Kampanja on voimassa 13.-26.11.2023.

Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 500,00 €, maksuaika 3 kk. Luottokustannukset yhteensä 5 € (avausmaksu 5,00 €, luottokorko 0 % ja kuukausikulut 0,00 €), todellinen vuosikorko 6,20 %. Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta 505,00 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 167 €. Luotonmyöntäjä: Svea Bank AB (publ), filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjän kanssa poikkeavista hinnoista.Valitse haluamasi maksutapa, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin.

Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää.

5. Inspiroidu ja toteuta sisustusunelmasi

Toivottavasti löydät mieluisia sisustustuotteita, jotka piristävät ja tekevät kodistasi entistäkin viihtyisämmän. Blogistamme löydät uusimmat sisustustrendit, vinkit työhuoneen sisustukseen, sekä laajan sänkyjen osto-oppaamme. Tutustu myös inspiraatiosivuihimme

Palaute on meille todella tärkeää, joten muista kertoa kokemuksistasi kirjoittamalla tuotearvostelu ostamastasi tuotteesta! 

Mukavia shoppailuhetkiä!

Toivoo Veke-tiimi

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel