Skip to content

Kesäjuhlat tulossa? 5 vinkkiä, joilla onnistut

30.5.2023
kesäjuhlat

Kesän erilaiset juhlat häämöttävät jo edessä. Ja monella tietenkin myös kauan odotettu kesäloma. Nyt jos koskaan ansaitsemme maljan noston, vaikka vain perhepiirissä.

Haluamme ilahduttaa sinua juhlan tuntua nostattavilla ideoilla alkavan kesän kunniaksi. Juhlit sitten valmistunutta, päivänsankaria tai vain kesän alkua, tässä viisi vinkkiä, kuinka loihtia juhlan tuntua kotiin.

Kesäjuhlat ulkona

Sään salliessa juhlat kannattaa ehdottomasti pystyttää ulos puutarhaan. Puutarhajuhlien tyyli saa olla rento ja huoleton, joten kalustukseen voi yhdistellä erilaisia puutarhatuoleja ja penkkejä. Puun alle saa luotua suojaisan keitaan. Tarvittaessa aurinkovarjo ajaa saman asian ja suojaa tarvittaessa auringolta. Muista huomioida, että kaikille vieraille on varmasti istumatilaa.

Tyynyillä ja vilteillä saa lisättyä pehmeyttä kokonaisuuteen. Illan viiletessä viltin voi kietaista harteille.

Vinkki! Huolettomat kesäjuhlat voi järjestää myös maan tasalla. Levitä nurmikolle huopia, ulkotiloihin soveltuvia mattoja ja kookkaita tyynyjä, jolloin erillisiä tuoleja ei tarvita.

Tuoteideat puutarhajuhliin x 10

Kuvan tuotteet: Finnlumor Kierre kirkas filament valoketjuAlma koristetyynyHetki pellavatyynynpäällinen, Outfit Felix aurinkovarjo, Helle aurinkotuoli, 4Living Dots ulkoruukut 3 kpl, Kioto 6-hengen ruokailuryhmä, Tyrni matto, Fanni K Luna lyhty, Trio Aruba ladattava LED pöytävalaisin

Kukkaloistoa kattaukseen

Kesäjuhlien kattaukseen kuuluu ehdottomasti kukat! Hyödynnä luonnonkukkia tai osta kaupasta erilaisia ja asettele ne esimerkiksi pulloihin, ruukkuhin tai maljakoihin. Kukat voi asetella rönsyilevästi, sillä se sopii hyvin huolettomaan tyyliin.

kukat kattauksessa
kesäjuhlat

Pöytäliinalla lisää juhlan tuntua

Pöytäliina lisää juhlan tuntua. Jos kuitenkin haluat säilyttää rennon tunnelman, pöytäliinan voi asetella huolettomasti. Myös ylipitkä malli lisää rentoa tunnelmaa.

Vinkki! Hyödynnä lakanaa tai verhoja pöytäliinan virkaa ajamaan.

kattaus

Lautasliinaan voi kiinnittää koristeeksi heiniä, kukkia tai vehreitä oksia. Solmi ne juuttinarulla yhteen. Kokonaisuuden voi viimeistellä kortilla, jossa on vieraan nimi tai kesäinen tervehdys. Katso valikoimamme lautasliinat.

Tuoteideat kattaukseen x 10

Kuvan tuotteet: Bloomingville Bille kerrostarjotin, Fanni K Rauha juuttitabletti, Linnea pellava lautasliina 2 kplBloomingville Marion kulhot terrakotta, Maku salaattiottimet, Maku aterimet 16-osainen, Maku akasia kulho, Bloomingville tarjotin ruskea, Fanni K Ilma vaasi, Fanni K Ilma maljakko

Näyttävyyttä koristeilla

Viirit ja ilmapallot ovat mainio lisä kesäjuhlien koristeluun. Viirit voi askarella myös itse niin pahvista, paperista kuin kankaastakin. Leikkaa kolmion muotoisia paljoja ja kiinnitä ne naruun liiman tai nitojan avulla.

Sijoita viirit esimerkiksi puiden väliin tai ruokailuryhmien päälle. Ilmapallot voi asetella näyttäviin rykelmiin.

kesäjuhlat ulkona

Hyvä ruoka, parempi mieli

Mitä olisikaan juhlat ilman herkullisia tarjottavia. Kesäjuhlien menu riippuu paljon juhlien tyylistä. Rentoihin kesäjuhliin sopii hyvin maukas sormisyötävä ja erilaiset pienet naposteltavat.

kesäjuhlat tarjoilu
kesäjuhlat tarjoilu
jälkiruoka kesäjuhlat

Ideoita rentojen kesäjuhlien tarjoiluihin x 10

 • Rieskarullat
 • Täytetyt ruisnapit
 • Coctailtikut
 • Crostinit
 • Ruokaisat salaatit
 • Munakasrulla
 • Lohkoperunat ja aioli
 • Hedelmävartaat
 • Suklaa-mansikat
 • Pavlova

Ruoan voi kattaa suoraan puutarhapöytään, mutta ylimääräinen laskutila ei ole koskaan pahitteeksi. Tarjoiluvaunut ja penkit ovat mainio lisä juhlia ajatellen, sillä ne tuovat kaivattua tasotilaa tarjoiluille.

Valaise kauniisti

Iltojen hämärtyessä on aika sytyttää kynttilät ja tunnelmavalot. Erilaiset valoketjut on ihana viritellä puiden oksille tai terassiin. Aurinkokennovalot ovat näppäriä, sillä niiden kanssa ei tarvitse sähköä.

puutarhajuhlatKuvassa: Shabby Chic ruokapöytäHillerstorp Shabby Chic penkki 180 cm

Tuoteideat tunnelmointiin x 8

Kuvan tuotteet: Finnlumor Kierre kirkas filament valoketju, 4Living Aruba jalallinen lyhty, Trio Aruba ladattava LED pöytävalaisin, 4Living Pisa lyhty, Fanni K Luna lyhty, Trio Cotoca aurinkokennopöytävalaisin, Konstsmide Cannes ladattava lyhty

Katso kaikki ulkovalaisimet ja lyhdyt.


Sisustusterveisin, Tanja


 

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

 1. Tyytyväiset asiakkaat
 2. Nopeat toimitukset
 3. Monipuoliset maksutavat
 4. Luotettava kotimainen yritys