Skip to content

Vaikuttaja Nata Salmelan värikäs toimisto ja kakkoskoti

9.8.2023

Somevaikuttaja, sijoittaja ja monitaituri Nata Salmela sisusti vastaremontoidusta yksiöstä työhuoneen ja “mamma caven”, eli kakkosasunnon itselleen. Nata on tunnetusti värien ystävä, mikä ei jää huomaamatta tässäkään kohteessa. Katso mitä kaikkea Nata valitsi valikoimastamme tähän luovaan ja inspiroivaan tilaan.

Somevaikuttaja Nata Salmela sisusti yksiöstä toimiston ja kakkoskodin.

Toimistotilat ja kakkoskoti samassa paketissa

Luovan työn ja pikkulapsi arjen yhdistäminen samojen seinien sisälle ei aina ole se paras mahdollinen ratkaisu, joten uusi toimistotila tuli vanhasta luopumisen jälkeen tarpeeseen. Silloin tällöin voi kaivata myös omaa rauhaa ja tilaa, joten yksiö toimii erinomaisesti myös ns. kakkoskotina. Kaksi kärpästä siis samalla iskulla.

Viime vuosien aikana useista kodeista tuli toimistoja etätöiden yleistyttyä. Moni mietti, miten tehdä kotiin toimivia etätyöpisteitä ilman, että viihtyisyys kärsii. Tänä syksynä katseet siirtyvät myös toimistojen viihtyisyyteen. Myös toimistoista halutaan sisustaa kodinomaisempia tiloja.

Värikäs sisustus työhuoneessa.

Nata sisusti lähes koko yksiö Veken tuotteilla. Vanhat kalusteet, kuten tämä upea oranssi vintage-tuoli, sopivat täydellisesti yhteen uusien kalusteiden rinnalle.

Laventelinen Havu-sohvapöytä ja mintunvihreä Havu-senkki on tuunattu itse maalaamalla.

Värit ja persoonallisuus sopivat myös toimistotilaan

Suositun Scandic Copenhagen -sarjan kankainen sohva on kiistatta huoneen katseenvangitsija. Upean värikkäät seinäpinnat ja vaaleanpunainen sohva saivat kaverikseen myös värikkäitä tekstiilejä ja maton. Pastellinen väriteema jatkuu koko asunnossa keittiöstä kylpyhuoneeseen. Jopa jääkaappi-pakastimeen on valittu kirkkaan keltainen väri!

Värikkäitä tekstiilejä Natan kakkosasunnossa.

Kuvan tuotteet: Scandic Copenhagen sohva, Agadir matto, Anno Nyytti koristetyyny, Fanni K Spot koristetyyny, Mieli sängynpääty, Unia 100 runkopatjapaketti, Tuuli pussilakanasetti, Finlayson Lino pellavatyynyliina

Natan värikäs työhuone ja kakkoskoti.

Tuunaamalla persoonallinen kokonaisuus

Natan valitsemat oman tuotantomme Havu-sarjan senkki ja sohvapöytä saivat persoonallisen ja pirtsakan ilmeen uuden maalipinnan myötä. Puuvalmiit mäntyiset Havu-tuotteet ovatkin tee-se-itse sisustajien musta have -valinta. Laventelinen sohvapöytä ja mintunvihreä senkki ovat herkullisia kuin karkit.

Vaaleanpunainen sohva ja laventelin värinen sohvapöytä.

Havu sohvapöytä on täyspuinen, joten se on helppo käsitellä uudelleen. Nata valitsi sohvapöytään trendikkään laventelin sävyn. Trio Elliot ladattava LED pöytävalaisin on helppo siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen johdottomuuden ansiosta. Valaisin sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Sitruunankeltainen seinä ja mintunvihreä mäntyinen Havu-senkki.

Kuvan tuotteet: Havu senkki, Trio Lennon ladattava LED pöytävalaisin

Veken oman tuotannon kotimaiset Havu-tuotteet Natan toimistossa.

Lue myös:
Natan ja Jontten persoonallinen koti
Vaikuttajien suosikit: Nata Salmela


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys