Hyppää pääsisältöön

Kevät- / kesämallisto

Kevät-/kesämallisto on julkaistu! Tervetuloa tutustumaan! Kokosimme mallistoon ajattomia suosikkeja sekä kauden trendikkäitä uutuuksia. Inspiroidu ja löydä omat suosikkisi sesongin sisustukseen!

Inspiraatiota kesäiseen sisustukseen

Kesäinen terassi Aava-kulmasohvalla

Kesäpihan puutarhakalusteet

Erilaiset luonnonmateriaalit, kuten puu, rottinki ja bambu ovat suosittuja tämän kesän puutarhakalusteissa. Suosi värisävyissä maanläheisiä värisävyjä, joihin sitten lisäät rohkeasti väriä esimerkiksi koristetyynyillä ja torkkupeitoilla. Pidä ulkotilojen tyyli selkeänä ja mukavana. Viihtyisyyttä lisäät viherkeitaalla, jossa voit käyttää joko aitoja kasveja tai tekokasveja. Viimeistele kesäiltojen tunnelma ulkotulella, jonka ääressä on mukava viettää aikaa.

Lue lisää tämän vuoden puutarhakalustetrendeistä.

Trendikäs okranvärinen Toive 3-istuttava sohva

Trendikkäät huonekalut

Huonekaluissa arvostetaan aitoja materiaaleja ja maanläheisiä värisävyjä. Aidoista materiaaleista valmistetut huonekalut edustavat kestävyyttä ja vastuullisuutta. Tee rohkeasti itsesi näköisiä päätöksiä ja valitse kotiisi persoonallisia sisustusvalintoja esimerkiksi värikkäämmän kalusteen muodossa. Kokonaisuus säilyy tyylikkäänä ja harmonisena, mutta koti näyttää enemmän mieleiseltäsi.

Lue lisää tämän vuoden sisustustrendeistä.

Nietos-riippukeinu kesäisellä terassilla

Viihtyvyyttä matoilla

Luonnonmateriaaleista valmistetut matot ovat keskiössä kevään ja kesän sisustuksessa. Suosi myös matoissa aitoja materiaaleja ja maanläheisiä värisävyjä, sillä ne ovat kestävä ja vastuullinen valinta kotiisi. Samaa mattoa voi käyttää edelleen, vaikka sisustustyyli ympärillä hiljalleen muuttuisikin. Monet näistä matoista, esimerkiksi juuttimatot, sopivat käytettäväksi sekä sisällä että katetuissa ulkotiloissa.

Lue, miten muutat helposti tyyliä maton avulla.

Salama- ja Kuori-koristetyynyjä sohvalla

Pehmeyttä tekstiileillä

    Tekstiilien materiaaleissa suositaan pehmeyttä ja luonnonmateriaaleja. Valitse tekstiilien värisävyissä neutraalimpia sävyjä, jos tilassa on muuten jo väriä ja tuo neutraaliin tilaan puolestaan rohkeasti väriä tekstiileillä. Luo kerroksellisuutta ja kiinnostavuutta yhdistelemällä eri materiaaleja ja muotoja.

Sisustustuotteilla koristeltu olohuone

Viimeistele sisustustuotteilla

Kodin sisustus saa viimeisen silauksen kauniilla ja harkituilla sisustustuotteilla. Veistoksellisuus ja pyöreät muodot toistuvat esineissä, neutraalit ja täyteläisemmät sävyt ovat sulassa sovussa keskenään. Tuo arkeen juhlaa ja kata pöytä koreaksi kynttilöillä ja luonnonmateriaaleista valmistetuilla tuotteilla.

« Sisustusinspiraatiota

Miksi ostaa Vekeltä?

Suomalainen verkkokauppa
  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel