Ladataan sisältöä

Black Friday - Sisustajan osto-opas

Black Friday, eli musta perjantai on Yhdysvalloista lähtöisin oleva kauppojen joulusesongin avauspäivä. Tänä vuonna Black Friday on perjantaina 26.11. Päivänä, jolloin suomalaiset etsivät itselleen sopivia ja parhaimpia tuotteita edulliseen hintaan. Vekellä tarjoukset alkavat kuitenkin jo aiemmin, jotta sinulla on enemmän aikaa tehdä edullisia sisustusostoksia.

Teimme sinulle Sisustajan osto-oppaan, jonka avulla varaudut vuoden hurjimpaan shoppailuhetkeen.

  

1. Löydä Veken Black Friday tarjoukset helposti

Kaikki Black Friday tarjoukset tulevat esille www.veke.fi/vinkit/kampanjat/black-friday -sivulle. Muista vinkata myös kavereillesi huipputarjouksista vaikkapa jakamalla linkin tietoa niistä sosiaalisen median kautta.

 

2. Luo ennakkoon Veke-tili ja kirjaudu sisään hyvissä ajoin!

Veke-tilin ansiosta tietosi on valmiiksi tallessa, eikä sinun tarvitse syöttää niitä uudestaan tilauksen yhteydessä. Tee siis ostohetkestäsi vaivatonta ja nopeaa! Rekisteröityneenä asiakkaana saat myös sähköpostiisi ensimmäisenä tiedon mm. Black Friday tarjouksista, muista kampanjeduista sekä mallistojen lanseerauksista.

 

3. Tutustu valikoiman tuotteisiin ja lue arvostelut

Tutustu tuotetietoihin, ja varmista että tuotteet sopivat kotiisi. Tarjoamme kattavat tuotetiedot ja laadukkaat kuvat, joiden avulla tiedät, että tuote vastaa vaatimuksiasi. Tuotetietojen yhteydestä näet niin saatavuuden, toimitusajan kuin toimitustavat. Näet myös muiden kirjoittamat arvostelut kyseisestä tuotteesta.

 

4. Tilaa uutiskirjeemme ja saat kuulla tarjouksista ensimmäisenä!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon Black Friday -tarjouksista sekä muista kampanjoista. Uutiskirjeemme tarjoavat myös sisustusinspiraatiota koko vuoden ajan. Uudet uutiskirjeen tilaajat saavat myös -20€ seuraavasta yli 200€ ostoksesta. Lisäksi uutiskirjeen tilaajana olet automaattisesti mukana tilaajien kesken järjestettävissä tuote- ja lahjakorttiarvonnoissa. Tilaa uutiskirjeemme tästä. 

 

5. Osta vaivattomasti, maksa myöhemmin ja tarkista palautusehdot

Klarnan joustavilla maksutavoilla varmistat suuremmatkin ostokset heti kerralla. Korottomalla 30 päivän maksuajalla ehdit maksaa ostoksesi hyvissä ajoin. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit aina palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa. Lue lisää palautukset ja reklamaatiot.

 

6. Inspiroidu ja toteuta sisustusunelmasi

Löydä mieluisia sisustustuotteita, jotka piristävät ja tekevät kodistasi entistäkin viihtyisämmän. Perhekeskeisenä perheyrityksenä meille on tärkeää tarjota trendikkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja kodin sisustajan jokaiseen elämänvaiheeseen. Palaute on meille sekä asiakkaillemme tärkeää, joten muista kertoa kokemuksistasi kirjoittamalla tuotearvostelu ostamastasi tuotteesta.

 

Mukavia shoppailuhetkiä!

 

Ylös