Skip to content

Back to school – ideoita koululaisen huoneesta opiskelija-asuntoon

10.8.2021
Opiskelijakodin sisustaminen

Elokuussa valmistaudutaan syksyyn ja arki alkaa monissa perheissä kouluun paluun myötä. Monelle nuorelle myös muutto ensiasuntoon on ajankohtainen. Koululaisen työpisteen ja huoneen sisustus kaipaa kenties päivitystä uuden lukuvuoden kynnyksellä. Myös nuoren aikuisen hankintalista voi olla pitkä ensikotiin muuttaessa. Kokosimme blogiimme inspiroivia ja edullisia tuoteideoita erilaisiin tarpeisiin.


Koululaiselle – sisustuksen päivitys ja työpiste toimivaksi

Koululaisen huone

Uuden lukukauden kunniaksi on ihana päivittää koululaisen huonetta. Esimerkiksi uusilla tekstiileillä ja somisteilla ilmettä saa muutettua vaivattomasti ja edullisesti.


Tuoteideoita koululaisen huoneeseen x 12

Tuoteideoita koululaisen huoneeseen

4Living pöytä, 4Living vaneri seinäkello, 4Living metalliteline klipseillä, Sessak Lehmus riippuvalaisin,
Noortrade Emil pöytävalaisin, Div työpöytä, House Nordic Stavanger työtuoli, Anno Syli pussilakanasetti organic, Anno Juuttimatto pyöreä, Bloomingville Balther koristetyyny, Umbra Picket naulakko, 4Living Mary korisetti


Työpöytä kahdella ulos vedettävällä laatikolla on siro ja järkevä ratkaisu etenkin, jos tila on pieni. Laatikoihin saa kuitenkin kätevästi säilöön esimerkiksi kynät ja paperit. Keinonahkainen työtuoli pyörillä on sekä kaunis että käytännöllinen valinta. Työpistettä voi tuunata helposti esimerkiksi kellon, metallitelineen ja naulakon avulla. Naulakossa koulureppu säilyy kätevästi (ja poissa lattioilta lojumasta) ja metallitelineeseen voi kiinnittää esimerkiksi lukujärjestyksen sekä valokuvia.

Jos huone kaipaa muutoinkin päivitystä, on se helppo toteuttaa tekstiilien avulla! Uusilla, raikkaan sävyisillä vuodevaatteilla piristät huonetta näppärästi. Katso myös valikoimamme erikokoiset ja -tyyliset päiväpeitot. Pyöreä juuttimatto tuo luonnonläheistä tunnelmaa kokonaisuuteen. Luonnonmateriaaleista valmistetut korit sopivat hyvin maton pariksi.

Tutustu myös koko valikoimaan >> työpöydät| työtuolit | säilytys


Opiskelijalle – pienellä budjetilla trendikästä

Opiskelija ensimmäinen koti

Opiskelijan budjetti on usein maltillinen, kun uusia hankintoja on paljon omilleen muuttaessa. Viihtyvyys on tärkeää meille jokaiselle, onneksi kaunista ja trendikästä voi saada myös edulliseen hintaan!


Tuotteet opiskelijan kotiin x 12 – hinnat alkaen 7,90€!

Tuoteideoita opiskelijalle

Sessak Sadie riippuvalaisin, Nordlux riisipaperivarjostin, 4Living seinäkello, Taiga viskoosimatto, Svanefors Elise samettityynynpäällinen, Juuri koristetyyny, Anno Lähde kori, Bloomingville Coat seinänaulakko, Day Kalatea tekokasvi 50 cm, Finlayson Cumulus pussilakanasetti, House Nordic Vojens pyöreä ruokapöytä, Elea ruokapöydän tuoli


Näyttävällä kattovalaisimella saa ilmettä pieneenkin tilaan! Riisipaperivarjostin on jälleen todella trendikäs valinta ja mikä parasta – edullinen! Toinen tapa tuoda näyttävyyttä ja viihtyisyyttä tilaan on kuviollinen matto. Taiga viskoosimatto on täynnä herkullisia sävyjä, joista voit ammentaa värejä myös kodin muuhun sisustukseen. Näyttäviä pussilakanoita ei tarvi piilottaa päiväpeiton alle vaan petauksen voi tehdä rennosti vuodevaatteilla. Kaveriksi vielä muutama sävyyn sopiva koristetyyny, niin huoleton, mutta näyttävä petaus on tehty!

Pyöreä ruokapöytä on ilmeeltään kevyt ja trenditietoisen opiskelijan valinta. Kaveriksi sopii hyvin kuppituolit, joiden istuinosa on helppohoitoista muovia.

Seinänaulakot ovat käytännöllisiä pienissa eteistiloissa ja vievät vain vähän tilaa. Myös korit ovat monikäyttöisiä opiskelijan kodissa; niihin voi sijoittaa melkeinpä mitä tahansa; hanskat ja huivit, wc-paperit, mainoslehdet tai vaikka opiskelutarvikkeet! Korin voi sijoittaa myös näppärästi seinänaulakosta roikkumaan.

Tutustu myös >> vuodesohvat| ruokailuryhmät 2-4 hengelle | runkopatjat


Sisustusterveisin, Tanja


 

Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken 3 kpl 300 € lahjakorttia!
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys