Skip to content

Veke x Maru Hautala: Olohuone kolmella tyylillä – Värikäs sisustus

3.2.2023

Vuonna 2023 jokainen saa olla kodissaan omannäköisesti. Sisustussuunnittelija Maru Hautala sisusti tuotteillamme olohuoneen kolmella eri tyylillä. Millainen on värikäs sisustustyyli ja kenelle se sopii? Tutustu tyyliin ja inspiroidu!

Värikäs sisustustyyli olohuoneessa.

Syvät ja voimakkaat sävyt löytävät koteihin vuonna 2023. Valitse värikkääseen sisustustyyliin kirkkaita ja puhtaita sävyjä murrettujen sijaan. Värikäs sisustus on iloisen pirskahteleva, leikkisyyttä unohtamatta – persoonallisuus saa näkyä. Suosi puhtaita ja raikkaita värejä, ne tekevät kodistasi energisen ja persoonallisen. Värikäs sisustustyyli sopii rohkealle sisustajalle.

– Värikäs tyyli tarjoaa katseelle paljon nähtävää. Lisää ja yhdistele värejä rohkeasti ympäri olohuonetta niin pienempiin yksityiskohtiin, kuin suuremmille pinnoille, sisustussuunnittelija Maru Hautala vinkkaa.

Värikkään sisustuksen kulmakivet

  • Yhdistele värejä rohkeasti
  • Valitse puhtaita ja raikkaita sävyjä murrettujen rinnalle
  • Suosi pyöreitä ja leikkisiä muotoja kalusteissa, valaisimissa ja piensisustuksessa
  • Säilytä rentous – elämä saa näkyä

Värikkään sisustustyylin väripaletti

Värikkäässä sisustuksessa voi käyttää rohkeasti kirkkaita, jopa ärhäköitä sävyjä. Isompaan seinäpintaan on valittu tässä lämmin oliivinvihreä Tikkurila S454, joka muodostaa neutraalin taustan vaaleanpunaisille ja sinisille yksityiskohdille. Valitse murrettujen värien rinnalle rohkeasti kirkkaita väripilkkuja kuten tomaatinpunaista, koboltinsinistä ja kirkkaanvihreää.

Värikkään sisustustyylin väripaletti.
Värikäs sisustustyyli olohuoneessa.
Seinämaalilla voit tuoda lisää persoonallisuutta sisustustyyliin. Tämän olohuoneen lämmin oliivin vihreä sävy sopii hyvin pohjaksi eri väreille.

Viimeistele värikäs sisustus persoonallisilla yksityiskohdilla

Persoonalliset yksityiskohdat viimeistelevät värikkään sisustuksen. Suosi pyöreitä ja leikkisiä muotoja. Sijoittele pieniä väripilkkuja sinne tänne ympäri huonetta. Yhdistä tyyliin sinulle tärkeitä esineitä eri aikakausilta ja leikittele rohkeasti värien kanssa. Värikäs sisustus saa olla runsas ja eloisa!


Lue myös:

Veke x Maru Hautala: Olohuone kolmella tyylillä – Maanläheinen sisustus
Veke x Maru Hautala: Olohuone kolmella tyylillä – Klassinen sisustus


Sisustusterveisin, Tanja


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys