Skip to content

Roosan värikkäässä kodissa ollaan uskaliaita ja kokeilunhaluisia

13.11.2023

Somevaikuttaja Roosan persoonallisessa kodissa elämää ei oteta turhan vakavasti. Ilo ja positiivisuus ovat tärkeitä elementtejä kodin lisäksi myös elämässä. Roosalla on myös leikkisä mielikuvitus ja hän pitää DIY-puuhastelusta. Kurkkaa Roosan persoonalliseen kotiin.

Somevaikuttaja Roosa tunnetaan instagramissa nimimerkillä @roosapalooza.

Roosan / @roosapalooza 120 neliöinen koti sijaitsee Kangasalla ja on rakennettu vuonna 1946. Roosan lisäksi kodissa asustaa aviomies sekä kaksi koiraa ja kissa.

Roosan olohuone on maalattu pastellin liilan sävyiseksi.
Roosan olohuoneen sohva on saanut ylleen upean muhkean ilmeen tekstiileillä. Kuvassa mm. 4Living Oliver sivuverhot, Nekku torkkupeitto ja Simpukka koristetyyny.

Mitä kotisi kertoo sinusta / perheestäsi?

Meidän koti kertoo meistä sen, että emme ota elämää liian vakavasti. Olemme uskaliaita ja kokeilunhaluisia. Ilo ja positiivisuus ovat tärkeitä elementtejä sekä kotona, että elämässä.

Roosan kotona on raikkaat pastelliset sävyt seinillä, sekä värikkäitä yksityiskohtia sisustuksessa.
Kuvan Samsara matto toistaa upeasti kodin sävyjä.

Miten kuvailisit kotinne tyyliä?

Leikkisä ja värikäs, mutta tyylikäs. Jokaisella huoneella on oma persoonansa. Joskus olen kuvaillut tätä myös tyylittömän tyylikkääksi, sillä sisustuksemme ei noudata kovin yhtenäistä linjaa.

Roosan kodin värikkäässä eteisessä on Roosan itse tuunaama Havu-kaappi.
Roosa tuunasi puuvalmiin Havu-kaapin omaan kotiin sopivaksi. Havu-kaappi valmistetaan pohjoisen männystä Ranuan tehtaalla Lapissa. Kuvassa myös Ecofurn D-penkki ja Day pinottavat korit.

Mistä saat inspiraatiota kodin sisustukseen?

Minulla on aika vilkas mielikuvitus, joten sieltä. Toisinaan somessa tulee vastaan jotain kivaa viritystä, jota rupeaa sitten pään sisällä muokkaamaan omaan kotiin sopivaksi. Pidän kaikenlaisesta diy-puuhastelusta.

Puulaatikoista rakennettu hyllykkö kengille.
Kenkähylly on rakennettu oivaltavasti itse puulaatikoista, jotka on kiinnitetty seinään ja maalattu seinän kanssa samalla kirkkaan keltaisella sävyllä. Mitä et voi piilottaa, korosta!

Oletteko remontoineet kotianne?

Teimme tänne ison remontin ennen muuttoa vuonna 2021. Jätimme pinnat hyvin pitkälti neutraaleiksi ja olemme jatkaneet pintaremonttia hiljalleen tähän päivään asti. Sisustus kehittyy jatkuvasti enemmän ja enemmän omia mieltymyksiä vastaavaksi.

Roosan kodin eteinen.
Suurikokoinen Ovaali peili tuo eteiseen tilan tuntua. Peilin musta graafinen kehys on sopiva pari taulun kehysten kanssa.

Miten päädyitte juuri näihin tuotevalintoihin? Mikä on teille tärkeintä tuotteiden valinnassa?

Meille tärkeintä ovat laatu, käytännöllisyys sekä fiilis. Esimerkiksi Havu-kaappi täyttää nämä kaikki edellä mainitut kriteerit, sillä siitä sai tehtyä juuri oman näköisensä ja sitä voi muokata vielä jatkossakin. Puu onkin meidän suosikkimateriaali. Täällä elävät sulassa sovussa uudet sekä kierrätetyt huonekalut.

Roosan terassi.
Roosan suurella terassilla kelpaa viettää aurinkoisia kesäpäiviä. Terassille hän valitsi EcoFurn Ekotuolit, joista Roosa oli haaveillut jo pitkään, sekä House Nordicin Bastia sivupöydän ulkosohvan kaveriksi.

Mikä on lempipaikka kodissanne?

Kodin lempipaikka on hiljattain uudistettu olohuoneemme. Siellä kaikki lempivärimme ja -materiaalimme yhdistyvät mukavaksi ja tunnelmalliseksi pesäksi.

Olohuone on Roosan lempipaikka kotona.
Olohuoneen Century tv-tason puinen sävy sopii hyvin muuten värikkääseen sisustukseen.

Tutustu Roosan ja muiden suosittujen vaikuttajien kotitarinoihin ja suosikkituotteisiin Vaikuttajien suosikit -sivulla


Sisustushaaveita? Tilaa uutiskirje ja saat 10€ edun

Tilaa tarjoukset ja sisustusvinkit sähköpostiisi ja saat -10€ seuraavasta yli 100 € ostoksesta. Arvomme joka kuukausi kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 300 € lahjakortin.
Tilaa uutiskirje


Miksi ostaa Vekeltä?

  1. Tyytyväiset asiakkaat
  2. Nopeat toimitukset
  3. Monipuoliset maksutavat
  4. Luotettava kotimainen yritys
sanoma-pixel